De potentie van je data en AI benutten.
Ook voorbij de hype.

Wil je ontdekken wat AI voor jouw organisatie kan betekenen? Weet je al welke AI-oplossingen je nodig hebt, maar heb je expertise niet in huis? Ben je op zoek naar een data-partner die meedenkt en -werkt? Wij helpen je graag!

wallpaper
Hoe wij je helpen met data en AI

Van idee naar waardevolle AI-oplossing

Waardevolle AI-oplossingen komen niet zomaar uit de lucht vallen. En als ze dat deden zou het de vraag zijn of ze begrepen, geaccepteerd en gebruikt worden. Zo niet, is dat natuurlijk hartstikke zonde van je investering.

Daarom is het belangrijk dat je de ontwikkeling van AI-oplossingen goed aanpakt. Met maatwerk. Van begin (een AI-idee) tot eind (een AI-implementatie) en daar voorbij (uitbreiding en optimalisatie).

Volgens ons doe je dat als volgt!

Ontdekkeyboard_arrow_rightOnderzoek & Ontwerpkeyboard_arrow_rightOntwikkelkeyboard_arrow_right
Ontdek | Onderzoek | Ontwerp | Ontwikkel

In logische stappen naar AI-succes!

wallpaper
Learn

Ontdek jouw data- en AI-potentie

Wat kan jij eigenlijk met jouw data en AI?

Heb je het gevoel dat je je data onvoldoende benut? Dat je op bergen kennis zit die je niet gebruikt? Heb je het gevoel dat je concurrentie veel innovatiever werkt dan jij? Wil jij ook tijd, energie en moeite besparen door je data en AI goed in te zetten? Maar weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen? Of weet je überhaupt nog te weinig over data en AI?

Begin dan hierkeyboard_arrow_right Ik heb al een ideekeyboard_arrow_right
Map

Onderzoek en ontwerp jouw AI-aanpak

Ga van AI-idee naar een plan van aanpak

Een tof AI-idee is soms niet meer dan dat: 'een tof idee', dat niet realiseerbaar is of geen echte toegevoegde waarde zal leveren. Maar soms wel! Dit hangt af van een hoop factoren: je data, je mensen, je infrastructuur, je processen, de wet... Het is zonde om tijd en geld in een AI-product te stoppen om er later achter te komen dat het niet bruikbaar is. Daarom is het belangrijk eerst die randvoorwaarden te onderzoeken. Pas dan kan je een waardevolle oplossing ontwerpen!

Meer over Solution Designkeyboard_arrow_rightBeginnen met ontwikkelenkeyboard_arrow_right
AI Solutions

Ontwikkel waardevolle AI-oplossingen

Samen maken we veilige, transparante en uitlegbare AI-modellen

Overtuigd van het plan? Onze data scientists gaan graag met en voor je aan de slag. Samen met jouw team ontwikkelen we de AI- en machine-learning-modellen die je nodig hebt. Dat doen we in sprints, gericht op efficiënt werken aan de oplossing die de meeste waarde biedt. Van proof of concept naar werkende AI-implementatie. Altijd met een oog op veilig en fijn gebruik!

Meer over AI ontwikkelenkeyboard_arrow_rightBekijk ons portfoliokeyboard_arrow_right
Terug naar bovenchevron_right
Wat we eerder deden

Dit is wat je met AI & ML kunt bereiken

wallpaper

AI en ML (Machine Learning) komen in vele verschillende vormen. En al zou je je tot één sector of vorm beperken, dan kunnen oplossingen en resultaten er alsnog anders uit zien bij verschillende organisaties. Je zult bij AI en ML altijd te maken hebben met maatwerk!

Dat neemt niet weg dat je je wel kunt laten inspireren door de resultaten van anderen. Kennis en code zijn namelijk wel herbruikbaar, en laten we die nu net hebben!

[object Object][object Object]

Literatuuronderzoek in 1/3 van de tijd

met Active Learning
[object Object][object Object]

Miljoenen dossiers automatisch labelen

met NLP
[object Object][object Object]

Druk(te) voorspellen

met historische data
Bekijk ons portfoliokeyboard_arrow_right
Terug naar bovenchevron_right
Met wie we werken

Van meerdere markten thuis

We werken niet slechts met of voor één sector. Graag werken we multidisciplinair en met meerdere typen organisaties om:
  • onszelf scherp en uitgedaagd te houden,
  • jou te laten profiteren van 'best practices' waar je wellicht niet aan gedacht hebt.
wallpaper

Scroll snel door naar:

Druk verlagen in de

Gezondheid & Zorg

De werkdruk in de zorg is ontzettend hoog – en sterk groeiende – en verzorgt nu al uitstel en uitval. Met AI kunnen we deze druk verlagen. Niet door de zorg te automatiseren waardoor deze onmenselijker wordt, maar door te focussen op de administratie, zodat de mens weer meer aandacht voor de mens kan hebben.

Processen optimaliseren in de

Industrie

Als het gaat om industrie en AI, denkt men al snel aan robots. Maar dat is zeker niet de enige manier waarop je AI in kunt zetten. Het kan ook ingezet worden om (natuurlijke) processen beter te begrijpen of juist te optimaliseren.

Grip op je klanten in de

Financiële en zakelijke dienstverlening

Weet je hoe je (potentiële) klanten zich gedragen? Hoe je ze het beste aan kunt spreken? Wat de kans is dat ze een bepaald product zullen afnemen? Wanneer je drukte kunt verwachten? Je data en AI kan je inzetten om hier meer grip op te krijgen!

Wegwijs in tekst als

Onderzoek, Media & Uitgeverijen

Tot op heden zit er ontzettend veel kennis 'verborgen' in grote hoeveelheden 'vrije tekst'. Dat is zonde EN onnodig, want met de huidige NLP-technieken is hier veel waarde uit te halen!

Dus heb jij of werk jij met grote hoeveelheden tekst? Wil je dat deze beter vindbaar en doorzoekbaar is? Ben je veel tijd kwijt aan samenvatten en administreren? Dan zou je zomaar AI in kunnen zetten!

Waarde met data en AI in

Alle sectoren

Net als I(C)T in het algemeen, kan je data en zo machine learning en AI in alle sectoren inzetten. Daar helpen wij dan ook graag bij. Als jij én wij denken waarde te kunnen creëren in jouw sector, maken wij daar ons hard voor! Of dit nu de culturele, publieke, juridische of andere sector is.

Over ons

Samen maken we mensgerichte AI-oplossingen wanneer we die waardevol achten

wallpaper

Als AI-specialist tegen AI?

Van data- en AI-specialisten als wij zou je verwachten dat we graag overal AI zien. "AI kan alles oplossen!" Maar dat is zeker niet zo. AI kan écht veel waarde creëren. Maar soms is het simpelweg overbodig en dan zullen we het je ook niet proberen aan te smeren! Sterker nog: we zullen het je dan afraden.

Is dat slecht voor de AI-business? Nee hoor. Wij zorgen ervoor dat je oplossingen krijgt waar je blij van wordt, die je echt helpen en die niet op de plank belanden. Daar worden wij ook blij van.

'We are in it for the long-haul'

We zullen dus altijd eerlijk zijn over waar je wel of niet aan moet beginnen wat betreft data en AI. We denken graag met je mee van begin tot eind: vanaf het punt dat AI nog onbereikbaar lijkt, tot het implementeren en optimaliseren van meerdere waardevolle oplossingen.

Zie ons als jouw data- en AI-partner