Wij laten AI voor jou werken, op een waardevolle manier

Wil je ontdekken wat AI voor jouw organisatie kan betekenen, of weet je al welke AI-oplossingen je nodig hebt? We helpen je graag met de volgende stap.

[object Object][object Object]

Ontdek wat AI is, kan en nodig heeft

Leer meer over AI
[object Object][object Object]

Identificeer jouw AI-potentie

Onderzoek je opties
[object Object][object Object]

Ontwikkel waardevolle AI-oplossingen

Aan de slag met AI
wallpaper
De waarde van AI en data science

Jouw werkzaamheden kunnen gemakkelijker, sneller en rijker

Met AI en data science creëren we echte waarde voor en met onze klanten. Samen maken we het verschil.

"De samenwerking met Landscape overtrof al onze verwachtingen. De resultaten zijn veelbelovend en het meer leren over machine learning was erg waardevol voor toekomstige projecten."
Isabelle Balzer
RAG
"Met de hulp van Landscape krijgen de ondersteunende diensten van Universiteit Leiden grip op concrete mogelijkheden om AI en overige Data Science technieken in te zetten. Ze bieden een uitstekende dienst in het helpen opstellen van business cases voor het daadwerkelijk implementeren van projecten!"
Pim Overgaauw
Universiteit Leiden
"Landscape heeft goed met ons meegedacht en rekening gehouden met het karakter van onze organisatie. Wij van ARTIS zijn erg blij met de expertise die Landscape ingebracht heeft om data in heel de organisatie voorop te zetten."
Janne Lambermont
ARTIS
Hoe wij je helpen

In logische stappen naar succes!

wallpaper
Learn

Leer wat AI is, kan en nodig heeft

Weten waar je het over hebt is het halve werk

Welkom in de wereld van AI en Machine Learning (ML)! In een op maat gemaakte workshop gaan we samen met jouw team aan de slag met theorie en praktijk. Samen behandelen we de basis en kijken we naar mogelijke inzet en kansen. We sluiten af met een gezamenlijke brainstormsessie, waarin we ontdekken hoe AI waarde aan jouw organisatie zou kunnen toevoegen.

Bekijk onze workshopskeyboard_arrow_right
Map

Ontdek jouw AI-potentie

Weten wat je kan verwachten vraagt om verdieping

Tijd om het concreet te maken. We brengen in kaart hoe AI en ML kunnen bijdragen aan jouw organisatie. Dat kan heel breed zijn, van dataverrijking tot juridische ondersteuning en van proof of concepts tot strategische planning. We gaan resultaatgericht aan de slag, met oog voor flexibiliteit en wendbaarheid.

Over onze werkwijzekeyboard_arrow_right
AI Solutions

Ontwikkel waardevolle AI-oplossingen

Samen maken we veilige, transparante en uitlegbare AI-modellen

Onze data scientists gaan graag voor je aan de slag. Samen met jouw team ontwikkelen we de AI- en ML-modellen die je nodig hebt. Dat doen we in sprints, gericht op efficiënt werken aan de oplossing die de meeste waarde biedt.

Daarnaast staat Landscape voor veilige, transparante en uitlegbare AI. Zo neemt de AI geen beslissingen waar je niet achter staat.

Eerdere projectenkeyboard_arrow_right
Over ons

Onze waarden: eerlijkheid, verantwoorde AI en partnerschap

wallpaper

1
We vertellen het eerlijke verhaal

AI is een hype. Volledig terecht, want je kunt er prachtige dingen mee. Maar… dat geldt niet voor iedere organisatie of situatie. Soms is AI niet de juiste oplossing. Bij Landscape vertellen we altijd het volledige, eerlijke verhaal. We zetten AI alleen in als we in onze toepassing geloven.

2
We zetten data en AI verantwoord in

AI is een tool om businessdoelen te bereiken. En net zoals iedere andere tool, kun je die op verschillende manieren inzetten. Wij voelen een sterke verantwoordelijkheid om AI op de juiste manier in te zetten. Dit zijn onze drie gouden regels:

  • De beslissingen van een model zijn uitlegbaar. Er mag geen sprake zijn van een black box die mogelijk op verkeerde gronden beslissingen maakt.
  • Wij denken mee over de implementatie en impact van het model op de organisatie. Het resultaat moet voldoen aan de wensen van degenen die het gaan gebruiken.
  • We gaan veilig met data om. We gebruiken verschillende methoden als pseudonimisatie, anonimisatie en federated learning, waarbij we de letter en de geest van de AVG volgen.

3
We kijken verder dan de techniek

Bij het implementeren van AI gaat het nooit om alleen de techniek. Het ontwikkelen ervan is één, maar als het niet gebruikt wordt, is dat zonde van de investering. Daartoe is het belangrijk dat je rekening houdt met meerdere randvoorwaarden, van mens en kennis tot governance. Door jarenlange ervaring met een breed scala aan projecten in verschillende sectoren, weten we waar je op moet letten en helpen we je hier graag bij.

Meer weten over ons?

Lees meerkeyboard_arrow_right